Šampano piramidė

Stulbinančios šampano piramidės, tinkamos vestuvėms, gimtadieniams ir kitiems ypatingiems renginiams!

Norite šampano piramidės savo šventei?

Į paslaugą įeina:

  • Įranga
  • Šampano taurės
  • Sausas ledas
  • Paruošimas
  • Aptarnavimas

Kaina:

Nuo 250 Eur;

*Priklausomai nuo lokacijos ir taurių kiekio.

Ką būtina žinoti apie šampano piramidę?

Mūsų personalą sudaro 4 profesionalūs barmenai, kurie nuo icyshakers įmonės atsiradimo statė daugiau nei 100 tokio tipo piramidžių!

Šampano piramidė yra puiki kulminacija ir iškirtinumo suteikiantis objektas jūsų renginiui. Tai unikali ir įspūdinga bokšto forma, kuria galima patiekti šampaną, pradedant nuo aukščiausio taško ir palaipsniui pilant į žemesnius taškus. Ši paslauga gali būti naudojama įvairioms šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius, verslo susitikimus, vakarėlius ir kitus ypatingus renginius. Be to, šampano piramidė yra puikus būdas pritraukti dėmesio ir sukurti įspūdį savo svečiams, suteikiant jiems ne tik skanios gėrimų patirties, bet ir vizualinio malonumo.

Šampano piramidę galite užsisakyti bet kuriame Lietuvos mieste, iš anksto suderinant vietą, laiką, ir papildomą mokestį už nuvažiuotus kilometrus.

Svarbu!

  • Jūs patys esate atsakingi už savo mėgstamo šampano nupirkimą (galime sutarti, kad šampaną nuperkame mes). Rekomenduojame:

    30 taurių piramidė = 5-6 buteliai, 50 taurių piramidė = 8-10 butelių, 90 taurių piramidė = 12-16 butelių (butelis 0.75l).

Dažniausiai užduodami klausimai

Norime iš anksto atsakyti į jūsų klausimus apie šampano piramides, jeigu vis dėlto turite papildomų klausimų:

Ar galima patiems pilti šampaną?

Taip, žinoma, galite patys pilti šampaną! Tai gana paprasta procedūra, kuri nereikalauja ypatingų įgūdžių ar specialių įrankių. Paprastai šampano piramidė yra sukuriama taip, kad svečiai galėtų patys pilti šampaną iš aukščiausio taško ir mėgautis patirtimi. Vis dėlto, jei norite būti tikri, kad patys gerai susidorosite su šia užduotimi, rekomenduojame iš anksto aptarti pilimo procesą su mumis, arba šia užduotį palikti mums.

Kokioje vietoje geriausia statyti šampano piramidę?

Šampano piramidę geriausia pastatyti ant stabilaus, lygaus ir tvirto paviršiaus. Tai padės išvengti netikėtų avarijų ir suteiks galimybę įrengti bokštą taip, kad jis atrodytų išskirtinai ir įspūdingai. Be to, svarbu atsižvelgti į patalpos dydį ir formą bei svečių skaičių – šampano piramidė turi būti matoma iš visų kampų ir neturėtų kliudyti svečių judėjimui ar bendravimui. Taigi, geriausia vieta šampano piramidės statymui yra erdvioje ir patogioje vietovėje, kad ji būtų lengvai pastebima ir sukeltų dėmesį.

Ar galima kulminacijai leisti savo pasirinktą muzikinį kūrinį?

Taip, žinoma, galite pasirinkti savo mėgstamą muzikinį kūrinį kulminacijai. Tai yra jūsų ypatinga diena, todėl svarbu, kad ji atspindėtų jūsų asmenybę ir poreikius.

Kiek laiko trunka paslauga?

Pagrindinis šou su šampano pylimu nuo viršutinės taurės trunka apie minutę. Paslaugos paruošimo ir susitvarkymo procedūros trunka 1 – 1:30 val.

Ar reikalingas užstatas? Ar yra galimybė atsiskaityti kortele?

Avansas 100 Eur. Kortele atsisakyti negalima, tačiau galimas atsiskaitymas pavedimu. Jeigu norite atsisakityti pavedimu prašome tai padaryti dienai prieš renginį.

Galerija

Atsiliepimai

Judita Andrejaitiene

Viskas atlikta puikiai, malonus ir konkretus bendravimas, rekomenduoju!

Raimundas Žutautas

Buvome pasirinkę šiuos barmenus savo vestuvių šventei ir likome labai maloniai nustebinti.
Viskas buvo super! Kokteiliai skanesni nei daugelyje Vilniaus barų ir labai gražūs.
Barmenai draugiški ir smagiai nusiteikę.
Visi svečiai buvo labai patenkinti.
Ačiū barmenams, kad pridėjo dalį savęs į mūsų įsimintiną šventę!

Deimantė Ragauskienė

Tai buvo pats geriausias mūsų sprendimas pasirinkti šiuos barmenus. Jų pasiūlytas meniu tiko tiek pačiam mažiausiam svečiui tiek pačiam vyriausiam. O skonis kokteilių buvo tobulas. Na o svarbiausia pats vaikinų darbas vakaro metu buvo nuostabus. Rekomendacijos pačios didžiausios.

Snežana Valiukevičienė

Buvome užsakė mobilųjį barą į įmonės vakarėlį. Labai profesionalus darbuotojai. Kokteiliai labai skanūs. Likome patenkinti ir tikrai dar ne kartą pasikvėsime į šventę.